پاورپوینت درباره سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه ای آن


لینک دانلود پایین صفحه قابل ویرایش و آماده پرینت تعداد اسلاید:۲۰ بخشی از اسلایدها: شیر یک ماده غذایی ارزشمند • تقريبا تمامي مواد لازم براي رشد و ادامه زندگي انسان را دارا است •از مهمترين منابع پروتئين حيواني •  نقش بسيار مهمي را در تامين كلسيم، فسفر، پروتيين و ويتامين هاي A  و D دارند. • نقش شیردر سلامت استخوان ها وبهبود ضعيت رشد • دركاهش خطر بيماري هاي مزمن نظير استئوپروز، فشار خون و انواع سرطان ها نقش دارد مصرف سرانه شير •توليد شير كشور از ۶۳۱۶ هزار تن در سال ۱۳۸۲به ۹۵۵۶ هزار تن در سال ۱۳۸۸ افزايش يافته است • با اين وجود ميزان مصرف سرانه مواد لبني در كشورمان (۹۰ كيلوگرم) در مقايسه با مصرف سرانه جهاني(۱۵۵ كيلوگرم) اختلاف قابل توجهي دارد. • بر اساس آخرين يافته هاي علمي در بررسي ارزش غذايي شير و فرآورده هاي آن، مصرف ساليانه ۲۰۰ کیلوگرم از اين ماده ارزشمند را توصيه مي كنند •سهم شير و فرآورده هاي آن در سبد خانوارهاي ايراني ۱۰ درصد است و اين سهم در مناطــق شهري و روستايي مشابه است و بعد از نان و غلات، ميوه و سبزي در رتب …

دسته‌هادسته‌بندی نشده

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *